Post by lhakocstamadclean on Mar 8, 2022 0:49:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pipes - Anti Stress Plumbing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pipes - Anti Stress Plumbing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots monētu uzlaušana ▞▞▞
▞▞▞ Pipes - Anti Stress Plumbing 2022 version ▞▞▞
Es mīlu mūziku
lūdzu, atjauniniet... jauna tēma un animācijas... pretējā gadījumā tish ir spēle ir vislabākā, man tā patīk ♥️♥️♥️
super
Tik daudz reklāmu kaitina
Tā ir neticami saspringta spēle, jo katra kustība tiek skaitīta, un, ja pieļaujat kļūdu, jūs uzreiz zaudējat. Turklāt man tas patīk.
Pipes ir priecīga un relaksējoša pieredze, mūzika un dizains ir skaists, un es tikai vēlos turpināt risināt šos lieliskos līmeņus. Labi padarīts.
es gaidīju stresa atbrīvošanos, bet viss, ko es saņemu, ir stress ar nelielu gandarījumu.
labs 😍
Pipes - Anti Stress Plumbing Puzzle fhne
Jauks sākums, taču, līmenim paaugstinoties, mīklas kļuva mazāk sarežģītas
patīkami un apmierinoši
tīra grafika, netraucētas kustības
Jauka lietotne
Šī ir patiešām laba un relaksējoša spēle. Ja man pievienotu vienu lietu, es pievienotu dažādus fonus, tas padarītu spēli pievilcīgāku un patīkamāku.
Jautra spēle
laika slepkava.. jautri un liek aizdomāties...
Tikko pabeidzu visas mīklas, tā ir lieliska spēle, kas stimulē prātu, un skaņas ir arī diezgan relaksējošas. Izklaidējies, spēlējot dažādus reģionus un vācot dažādus augus, būtu bijis labāk, ja būtu parādīti arī plaši izplatīti un zinātniski augu nosaukumi, kā arī daži augu fakti.
Es spēlēju vairāk nekā 3 dienas pēc kārtas, bet man nav piešķirts sasniegums. 😐
lieliska spēle
Šī ir lieliska puzzle spēle. Tas sniedz jums vairākas kustības katrā līmenī, lai iegūtu 3 zvaigznes. Ir vērts spēlēt.
jauki 👍👍👍👍
Jauki
Pipes - Anti Stress Plumbing Puzzle swq
BombSquad 액션 rqm
Ļoti nomierinoša un interesanta spēle. Pilnīgi vērts izmēģināt.
Fantastiski
Man patīk šī spēle
Tas ir mantkārīgs, vēlas pirkumus agri. Nav īsti paskaidrojošs. Ejam tālāk.
Lieliska spēle bez reklāmām.
4 zvaigznes bcuz rhis ir tūres sliktākā spēle, jebkad nedomājāt, ka jūs kādreiz pakļaujaties patēriņam un pievienojat enerģiju "atslābinošai" spēlei un zvaigznei, kurai jāuztraucas ne tikai par korektībām, bet arī par pilnību un arī par mājienu? kas... tev būtu jākaunas
nomierinoša spēle, ko spēlēt. Neuzspiež jums reklāmas katrā kārtā, lai tikai iegūtu bonusus vai papildu dzīvības
Devaraj Dea
Pipes - Anti Stress Plumbing Слагалице xpbo
Jauki! ❤️
Laba spēle, bet tik daudz reklāmu, pat ja man nav nepieciešams stimuls
Īsa un relaksējoša spēle.
Man patīk visas bezgalības spēles, ieskaitot šo, taču būtu mazāk stresa, ja mums nebūtu jāuztraucas par dzīvībām vai zvaigznēm 😊👌
Ļoti jautri un relaksējoši ❤️ Nevar gaidīt, kad tiks pievienotas jaunas funkcijas. Tā turpināt
Tas nedarbojas intereses dēļ